Pokaż więcej wyników...

Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Strona główna 5 Aktualności 5 Zbigniew Palacz najlepszym społecznym inspektorem pracy w województwie

Uroczyste podsumowanie działań prewencyjnych realizowanych przez Okręgowy Inspektorat Pracy w Kielcach w roku 2017 odbyło się 23 listopada w Sali Kameralnej Filharmonii Świętokrzyskiej. W programie uroczystości było między innymi rozstrzygnięcie konkursu na Najaktywniejszego Społecznego Inspektora Pracy. Miło nam poinformować, że ZSIP w MAN BUS Zbigniew Palacz zajął w tym konkursie pierwsze miejsce. Oznacza to, że jest on najaktywniejszym społecznym inspektorem pracy w województwie Świętokrzyskim. Warto wspomnieć, że Zbigniew Palacz przez trzy kolejne lata zajmuje wysokie miejsca w organizowanych prze PIP konkursach na najaktywniejszego Społecznego Inspektora Pracy. W roku 2014 zajął miejsce trzecie, w roku 2015 miejsce drugie i w roku obecnym miejsce pierwsze (w roku 2016 konkurs nie był organizowany). Do konkursu inspektor został zgłoszony przez Międzyzakładową Organizację Związkową NSZZ „Solidarność” w MAN BUS w Starachowicach, której przewodniczącym jest Jan Seweryn. Laureat jest członkiem NSZZ „Solidarność”.

Drugie miejsce zajął Edward Kowalik, na co dzień Zakładowy Społeczny Inspektor Pracy w PKP PLK – Zakład Linii Kolejowych w Kielcach, należący do NSZZ „Solidarność”.

""