Pokaż więcej wyników...

Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Strona główna 5 Aktualności 5 Minister Piotr Wawrzyk otworzył w Busku – Zdroju swoje biuro poselskie

W poniedziałek, 1 czerwca 2020r. oficjalnie została otwarta filia Biura Poselskiego Posła na Sejm RP Piotra Wawrzyka.
W uroczystości udział wzięli między innymi władze samorządowe Buska-Zdroju, przedstawiciele regionalnych struktur Prawa i Sprawiedliwości a także przedstawiciele NSZZ "Solidarność" Regionu Świętokrzyskiego z przewodniczącym Waldemarem Bartoszem.
Uroczystego poświęcenia biura dokonał wikariusz z buskiej parafii Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Marii Panny ksiądz Robert Woszczycki.
Biuro mieści się przy ul. Kilińskiego 16 w Busku- Zdroju, w siedzibie Delegatury Zarządu Regionu Świętokrzyskiej „Solidarności” i będzie czynne w pierwszy poniedziałek miesiąca w godzinach od 14.30 do 16.00. Asystentem społecznym w biurze poselskim wiceministra Piotra Wawrzyka jest przewodniczący buskiej delegatury Piotr Ryk.

""